Състезателката на спортен клуб Пентатлон (Пазарджик) Михаела Стефанова записа поредно

...
Състезателката на спортен клуб Пентатлон (Пазарджик) Михаела Стефанова записа поредно
Коментари Харесай

Престижно класиране за Михаела Стефанова на Европейска купа в Дания

Състезателката на състезателен клуб Пентатлон (Пазарджик) Михаела Стефанова записа следващо влиятелно класиране. Този път тя се подреди на 25-то място от общо 129 участнички от 30 страни на Европейската купа по фехтовка-шпага за кадети в Копенхаген (Дания).

Михаела имаше страхотна опция да попадне и в Топ 16, само че малко не й доближи, като загуби от мощната представителка на Украйна Емили Конрад с 12:15. Впоследствие украинката финишира на пето място в крайното класиране.

Междувременно Радостина Куртакова завоюва златен орден на  провелия се шампионат по фехтовка „ Шоколад “, който бе за деца до 12 година, 14 година, кадети и кадетки. Талантливата състезателка прибави и още един бронз, само че в по-горната категория – до 14 години.

Клубът има още три бронзови оценки от конкуренцията – на Християн Василев и Даниел Куртаков при момчетата до 14 години и на Калоян Костадинов при кадетите.

Никол Петрова, Симеон Серев, Борис Серев и Алекс Стоев попаднаха в топ осем, а Елена Никол Иванова и Атанас Иванов доближиха до елиминации…
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР