Състезателката на Барселона и на женския национален отбор по футбол

...
Състезателката на Барселона и на женския национален отбор по футбол
Коментари Харесай

Алексия Путеяс е най-добрата сред жените във футбола

Състезателката на Барселона и на женския народен тим по футбол - Алексия Путеяс, бе определена за най-хубав футболист измежду дамите по време на церемонията за премиите на FIFA The Best в Париж.

Това е второ следващо отличие за нея, откакто завоюва наградата и през предходната година. Испанката направи същото и с оценката на „ Златната топка “, което завоюва през последните две години.

Тя вкара 34 гола за Барселона във всички шампионати и оказа помощ на клуба си да завоюва необикновен требъл от три купи за сезона – нещо непостигано от различен дамски състав досега.

Нейни подгласнички за премията на ФИФА останаха Алекс Морган (САЩ; Сан Диего) и Бет Мийд (Англия; Арсенал). Мийд беше в основата на извоюваната европейска купа за страната си тази година.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР