Състезанието Есенно почистване“ ще се проведе в район Младост“ на

...
Състезанието Есенно почистване“ ще се проведе в район Младост“ на
Коментари Харесай

Екосъстезание ще се проведе на 14-ти септември в район Младост“

 Състезанието " Есенно разчистване “ ще се организира в регион " Младост “ на 14-ти септември, като част от акцията " Да почистим България дружно ". За най-активните в почистването са готови специфични и поощрителни награди по самодейност на кмета на района  Христо Христов. 

Екоакцията за първа година тя ще има и спортен темперамент. Право на присъединяване имат всички поданици и посетители на " Младост “, като за задачата се погрижат за чистотата на градинките, парковете, междублоковите пространства и всички места за отдих и спорт. Ръкавици и чували могат да се получат от  10-ти септември до 13-ти септември в постройката на регион " Младост ", стая 15, от 9.00 часа до 16.30 часа. Регистрацията за присъединяване в надпреварата на email: [email protected]  или на тел.: 052 820 784. Крайният период е до 13 септември 2019г., в това число. 

Състезанието ще се организира в четири категории.

Категория  " Нашето образцово междублоково пространство “ - Участие могат да заявят всички етажни собствености посредством техен представител. Необходимо е да посочат местонахождение на обекта, телефон за връзка с уредника. Задължително е да изпратят фотоси на email: [email protected], като най-малко една от тях би трябвало да е направена преди започване на облагородяването и почистването, а останалите след мероприятието.

При оценка в категория " Нашето образцово междублоково пространство “  под внимание ще се вземат критерии като: величина на поддържаното пространство, зацветяване, събрани боклуци, оформление на градинки. Ще бъдат присъдени и съответните награди – пейки, цветарници, посадъчен материал и други

Категория  " Най-многоброен екип от участници в почистването “ - В тази категория присъединяване могат да заявят всички екипи, които са избрали да почистят публични терени, паркове, детски и спортни площадки и т.н.  Необходимо е да посочат местонахождение на обекта, телефон за връзка с представител на екипа. Задължително е да изпратят фотоси на email: [email protected], като една от тях би трябвало да е направена преди започване на почистването, като да е видно и какъв брой са участниците в екипа. В категорията премията ще бъдат билети за режисура – опера или спектакъл.

Категория  " Деца за образец “ - В тази категория присъединяване могат да заявят екипи на учебни заведения и детски градини в регион " Младост “. Необходимо е да посочат местонахождение на терена, който сте избрали да почистите или облагородите, както и телефон за връзка с представител на екипа. Задължително е да изпратите фотоси на email: [email protected], като една от тях би трябвало да е направена преди започване на почистването, като да е видно и какъв брой са участниците в екоакцията. В тази категория  всички участващи екипи от учебни заведения и детски градини ще получат поощрителни награди – спортни такъми, които ще бъдат връчени на съответното детско или образователно заведение.

Категория  " Най-малък участник в есенното разчистване “ - За тази конкуренция чакаме да ни изпратите на email: [email protected]  фотоси на най-малките екоактивисти, които с наслада оказват помощ на по-големите в почистването. Посочете името на детето, възраст, местонахождение на терена, както и телефон за връзка с родител или непосредствен. За най-малкия  участник в есенното разчистване и за неговото семейство сме подготвили VIP покана за гратис цирково зрелище.

Комисия ще преглежда предложенията  във всяка категория поотделно и ще прави инспекции на място. Победителите в съответните категории ще бъдат оповестени на 16 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР