Съставянето на редовно правителство е основната причина за днешните атаки“,

...
Съставянето на редовно правителство е основната причина за днешните атаки“,
Коментари Харесай

Кирил Петков иска да знае какво са си говорили Радостин Василев и шефа на ДАНС

Съставянето на постоянно държавно управление е главната причина за днешните офанзиви “, съобщи Кирил Петков на брифинг в Народното събрание във връзка изнесените по-рано записи от Радостин Василев от Политическа партия.

По думите на Петков се видяла и връзката лицето на „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Важното, което чухме през днешния ден е, че шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител, нощес в 22:00 часа. Само да напомня, че ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия, а единствено стратегически обекти. Възможно ли е в диалога някой да е изискал прекъсването на всички записи, които бяха готови “, запита Петков във връзка позвъняването на шефа на ДАНС до Радостин Василев.

Петков съобщи, че не е съгласувал с никой никакви назначения и никой не можел да повлияе на мощното им предпочитание да се реформират службите, както и да се изчистят управленията на службите от зависимости.

Кирил Петков запита и по каква причина Румен Радев продължава да бави връчването на втория мандат и добави, че нямало да се откажат, до момента в който не напранят страната едно по-добро място за живот.

Той добави, че никой в никакъв случай не е записвал записите от Националните срещи, като Василев постоянно е взел участие в тях. „ Получих информация, че е имало записи и от стаяна ни в Народно събрание, от централата на партията... Нищо не сме обещавали на Радостин Василев, само че бих желал да знам за диалога му с шефа на ДАНС късно вечерта “, сподели още Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР