Съставки: 400 гр. пресен корен от джинджифил 1 литър водка 2 супени

...
Съставки: 400 гр. пресен корен от джинджифил
1 литър водка
2 супени
Коментари Харесай

Засилва Имунитета, Сваляш Килограми! Само Две Чаени Лъжички И Животът Ти Се Преобръща!

Съставки:

400 гр. свеж корен от джинджифил
1 литър водка
2 супени лъжици мед

Приготвяне:

Изберете корени с гладка и тънка кожа. Почистете и нарежете на филийки или кубчета. Поставете в херметически затварящ се съд и го напълнете с водка. Поставете съда на мрачно място в продължение на 2 седмици, като от време на време го разклащате. След това прецедете инфузията и прибавете меда.

Приемайте джинджифиловата инфузия по 1 чаена лъжичка 2 пъти дневно преди хранене.

Тази смес – загадка тибетска медицина, които съвършено се оправи с спомагателното тегло, нормализиране на обмяната на мазнините в тялото, тъй че рецептата е да се вземат под внимание на всички, които желаят да се каже довиждане на отегчените кг.

Отделно от това, следва да се означи успеваемостта на джинджифил инфузия в битката против настинки: няколко дни на този инструмент ще ви слагат на краката си, написа " За дамата ". Като джинджифил във всякаква форма, обърнете внимание на редица противопоказания: някакви хронични болести в изострен етап, чернодробни болести, гастрит и язва на стомаха, чревни болести, алергични към някоя от съставките на инструмента.

Добре е да има знамение балсам на разположение, без значение от времето на годината, тъй че с изключение на рецептата на подготовката си за отметки и да споделят с приятелите си!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР