Съставите на Нидерландия и Еквадор записаха победи с по 2:0

...
Съставите на Нидерландия и Еквадор записаха победи с по 2:0
Коментари Харесай

Втора победа за Нидерландия или Еквадор може да означава осминафинал

Съставите на Нидерландия и Еквадор записаха победи с по 2:0 в откриващите мачове от група “А ” на Световното състезание, което им дава преимущество пред Сенегал и Катар. Най-вероятно обаче единствено още три точки биха подсигурили продължаването на някой от тях, което е причина за трогателен конфликт в петъчната вечер (18:00 часа). Ако малко преди този момент сенегалците са надделели домакините в другия мач, това ще значи, че три тима ще са забъркани в борбата за място на осминафиналите.

“Лалетата ” на Луис ван Гаал се изтезаха с африканците и стигнаха до попадение чак шест минути преди приключването на постоянното време. Проблемите им в офанзива евентуално ще доведат до включването на Мемфис Депай като титуляр. Отбелязалият първия гол Коди Гакпо също сякаш си е заслужил ново място в стартовите 11.

Срещу себе си европейците евентуално ще срещнат още по-амбициран отбор на Еквадор, който рано-рано си подсигурява триумфа над Катар и съумя да запази сили. Голмайсторът Енер Валенсия сподели, че не е за подценяване и сигурно ще бъде предизвикателство за Вирджил ван Дайк и Матайс де Лихт.

И “оранжевите ”, и “трикольорите ” са в отлични серии. Нидерландците нямат загуба в последните си 10 мача, а при Еквадор поредицата е от осем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР