Съставени са 70 акта за констатирани нарушения на противоепидемичните мерки,

...
Съставени са 70 акта за констатирани нарушения на противоепидемичните мерки,
Коментари Харесай

РЗИ-София състави 60 акта в моловете за неспазване на мерките срещу COVID-19


Съставени са 70 акта за установени нарушавания на противоепидемичните ограничения, оповестиха от РЗИ-София. От тях 60 са на лица, гости или работещи в молове и 9 в нощни заведения, нощни заведения.

Снимка: Ладислав Цветков
6 от тях са за неспазване на противоепидемичните ограничения, 2 за неспазване на възбраната за тютюнопушене. Връчени са и 2 предложения към виновни лица за предприемане на административно наказателна активност и сформиране на актове.

Проверките на Софийската РЗИ са направени в закрити публични места за интервала от 12 до 18 октомври.

Снимка: БГНЕС
Извършени са 254 инспекции по съблюдаване на противоепидемичните ограничения и цялостната възбрана за тютюнопушене в закрити публични места, в т. ч. спортни обекти, фитнес зали, огромни търговски центрове – вид мол, плувни басейни, детски и образователни заведения, административни здания, офис здания, обекти за търговия и произвеждане на храни (ресторанти, кафенета и др.) и нощни заведения.

От тях 56 са в огромни търговски центрове – вид мол, 7- в административни и офис здания, 8 - в нощни заведения и нощни заведения.

СРЗИ продължава с учестения надзор и благодари на всички жители, които съзнателно съблюдават въведените в страната противоепидемични ограничения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР