Съставът на врачанската общинска администрация бе увеличен с трима служители.

...
Съставът на врачанската общинска администрация бе увеличен с трима служители.
Коментари Харесай

Увеличиха състава на врачанската общинска администрация с трима служители

Съставът на врачанската общинска администрация бе повишен с трима чиновници. Това стана факт през днешния ден по време на постоянното съвещание на общинския съвет.
Реално числеността на личния състав е повишен с 10 индивида в частта на дофинансираните щатни бройки. Така от 50 индивида те стават 60. Целта е усъвършенстване на работния развой и реализиране на по-добри резултати от работата на администрацията в интерес на обществото, разясни кметът Калин Каменов.
Направеното предложение за увеличение на числеността на общинската администрация провокира диспути в пленарната зала. Според общинския консултант Красимир Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация по по този начин импортираното предложение въобще не излиза наяве къде тъкмо и какво ще работят тези новоназначени в кметството хора. Питането му предизвика парламентарния началник Нели Стоянова да даде думата на секретарят на община Враца Нина Дакева. Тя бе безапелационни, че препоръчаните промени се постановат по рекомендация на Сметната палата. Само 3 от въпросните 10 индивида са нови като чиновници в локалната администрация. Единият от тях е предопределен за публичните поръчки, а другите две нови работни места ще бъдат в отдел „ Строителство и инфраструктура “. Останалите 7 са подпомагали активността на отдел „ Общинска благосъстоятелност “, който ще бъде преобразуван в дирекция, посочи Дакева.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР