Състав на Окръжен съд - Хасково взе мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжен съд - Хасково взе мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Ужасяващо! Педофил блудства с 5 и 7 годишни дечица, хванаха го

Състав на Окръжен съд - Хасково взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 34-годишен мъж за блудничество с две малолетни девойки в Димитровград, оповестиха от Съдебната палата. Предполагаемият причинител е упрекнат за продължавано закононарушение и рисков рецидив, при които от средата на декември предходната година до 14 януари т.г. е направил блудствени дейности по отношение на петгодишно момиче.

Същото обвиняване му е предявено и за такива дейности по отношение на момиче на седем години, осъществени на 24 декември м.г., също в Димитровград. Според съда съществува заплаха мъжът да се укрие, защото е упрекнат в осъществяване на тежко съзнателно закононарушение – блудничество с две малолетни лица, осъществено при изискванията на рисков рецидив, разясниха от съда.

Обвиняемият е и неведнъж осъждан. Същият е характеризиран като извънредно комбинативен, безочлив, нападателен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал неуважение на всевъзможни правила и правила, както и пренебрежение към институциите. Бил податлив да заплашва жалващите се против него лица. Имал е и добре развити незаконни връзки, е открито още по делото.

Определението предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд - Пловдив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР