Същинско момиченце е станала Софи Маринова. Ромската перла, която цяла

...
Същинско момиченце е станала Софи Маринова. Ромската перла, която цяла
Коментари Харесай

Софи Маринова разцъфна: Новичкият ми е млад и много си го бива в...

Същинско момиченце е станала Софи Маринова. Ромската перла, която цяла България обича по тази причина, че е схема и половина, не се поколеба да обрисува здравата новия си мъж. За сметка на някогашния й Гринго, който към този момент е от дълго време в предишното и... да е жив и здрав!

В типичния си веселяшки жанр и закачлива усмивчица, Софчето се похвали по какъв начин обичаният й е по-младичък от нея, но доста готин и доста своеволен - разбирайте в леглото.



" Супер си ми е той и е по-добър ухажор. Пък и аз откогато съм с него, все ми викат, че съм подмладена и разхубавена. Знам ли дали е така, но а нека! Щото човек като е влюбен и целият свят му е в розово ", смее се Софка.

Както разбрахме от самата нея, младото й гадже е известно у нас име, само че към момента не е ясно дали е от бизнес средите, или от музикалните такива. Важното е, че се разбирали чудесно и Софи Маринова даже не си спомня за Гринго, който на няколко пъти й посягаше, че и ръката й потроши.

Към момента последният обитава в Германия като гастарбайтер, само че с какво тъкмо се прехранва, остава мистерия. Софи и Гринго бяха публично женени, а дали тя ще се реши да вдигне и женитба с новичкия си, това времето ще ни покаже. Като я знаем по какъв начин си обича веселбите обаче, като нищо ще стане младоженка още най-малко един път.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР