Същинската футболна бомба избухна в ЦСКА! Легендата на червените Любослав

...
Същинската футболна бомба избухна в ЦСКА! Легендата на червените Любослав
Коментари Харесай

Сензация! ЦСКА освободи Акрапович, Любо Пенев поема отбора

Същинската футболна бомба избухна в ЦСКА! Легендата на " алените " Любослав Пенев поема за следващ път тима, заменяйки досегашния ментор на " армейските " футболисти Бруно Акрапович.

Ето какво пишат от " аления " клуб по този мотив:

Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на алените заменя на поста досегашния ментор Бруно Акрапович. Рокадата е подбудена от неудовлетворителното показване на отбора в борбата за купата и призовите места против директните съперници.

От началото на пролетния полусезон ЦСКА клати в изявите си, а на самия терен образът, качеството на игра и резултатите на тима не са безапелационни.

За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил уверен от основния управител на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като сега притежателите на клуба не престават да обезпечават правилно бюджета, само че са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, точно Стоилов е инициирал смяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и верен треньор да бъде отпред на армейците. В името и за богатството на ЦСКА той е получил „ картбланш “ да действа. При създалата се обстановка от „ Царско село “ са почели желанието на своя доскорошен ментор.

Още от на следващия ден Любослав Пенев стартира работа с отбора в подготовката му за първия конфликт от полуфиналите за Купата на България против Лудогорец на 7-ми март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР