Съществуват страхове в театъра. Само снощи съм говорил с петима

...
Съществуват страхове в театъра. Само снощи съм говорил с петима
Коментари Харесай

Минеков: В Народния има страх, разделението в театъра дълго ще се лекува

Съществуват страхове в театъра. Само нощес съм приказвал с петима мои познати, работещи там, които се усещат потиснати и застрашени. Чувстват се неприятно. Трупата е безусловно разграничена и вредите от това разделяне ще бъдат лекувани с години - без значение кой ръководи театъра.

Това съобщи служебният министър на културата Велислав Минеков в отрасловата парламентарна комисия в отговор на депутатско запитване на Стоян Михалев от Демократична България дали утихването на абсурда в Народния спектакъл не се дължи на " похлупването му от страна на Движение за права и свободи ".

В момента в Народния спектакъл " Иван Вазов " тече вътрешно следствие поради абсурда с режисьора Александър Морфов и PR-a на театъра Велислава Кръстева - дълготраен представител на Движение за права и свободи.

" В Народния спектакъл тече инспекция, одит. Тя тече прекомерно постепенно и има подозрения, че тя се прави в полза на шефа. Ако тези подозрения са задоволително смущаващи, ще желая и външен одит, а може би нещата най-после би трябвало да стигнат до Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) ", уточни служебният културен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР