Съществуват ли “планински хора, които отвличат, убиват и изяждат жертвите

...
Съществуват ли “планински хора, които отвличат, убиват и изяждат жертвите
Коментари Харесай

Съществуват ли `планински хора`, които отвличат, убиват и изяждат жертвите си?

Съществуват ли “планински хора ”, които отвличат, убиват и изяждат жертвите си?Общности на диви хора, които живеят в пусти региони, са едни от най-популярните американски градски митове, както и сюжети за филми на ужасите.Според филмите, тези кръвожадни същества живеят в порутени къщи в отдалечени гори. Обличат се в остарели облекла, които наподобяват повече на парцали. Имат огромен ресурс от разнообразни и примитивни оръжия, всевъзможни ножове и тояги. Практикуват канибализъм и блудничество, от което не престават да се израждат с всяко ново потомство.

 92029910 - Съществуват ли `планински хора`, които отвличат, убиват и изяждат жертвите си?
И това не е просто небивалица, тъй като такива истории несъмнено имат основа и мистериозните „ планински хора “ са изцяло действителни.Те се назовават по друг метод – „ планински хора “, „ горски хора “, „ хора от хълмове “, според от мястото, където са срещнати. Не са вид на Йети или някакви други криптиди, а са странни хора, които наподобяват космати, мръсни и доста повърхностно облечени. Стоят встрани от цивилизования свят и явно не смятат себе си за част от него.
Има история, че преди доста години, към началото на ХХ век, такива хора са били постоянно срещани в Големите опушени планини, които са част от Апалачите, по границата сред Тенеси и Северна Каролина, в югоизточната част на Съединени американски щати.

 Кадър от кино лентата на ужасите “Wrong Turn ”
Кадър от кино лентата на ужасите “Wrong Turn ”Местните хора постоянно са имали неприятности с тях, тъй като тези „ планински хора “ крадяли добитъка им и домашните им животни, като котки и кучета. Но от време на време слизали в градовете с мирни цели – да търгуват с горски плодове или други блага от гората.Разказва се, че някои от тези „ планински хора “ наподобяват цивилизовани и посещават локалните църкви, само че доста рядко някой от тях може да приказва на актуален британски. Те поддържат връзка между тях на остарял акцент, неразбираем за никого, с изключение на за тях самите.Някои допускат, че доста от тези „ планински хора “ са индианци чероки, избягали в планините по време на така наречен „ Път на сълзите “ – етническото пречистване и наложително преселване на американски индианци в резервата в средата на 19 век.Друга доктрина е, че някои общности на първите ирландски и уелски заселници са живели в планините, като са построили домовете си в толкоз изолиран регион, че скоро са се оказали откъснати от външния свят и съвсем са спрели контакта си с него.Четете още: Тайнствената гибел нацяло семейство и кучето имВъншно тези хора наподобяват като диваци: дълга сплъстена коса, остарели скъсани облекла, като че ли открити на сметището, някои са съвсем голи, а други облечени в кожите на животни, убити в гората. Мъжете постоянно носят дребните си деца, поставяйки ги в специфична чанта на гърба, сходна на раница.Вероятно нямат непрекъснати домове и по тази причина постоянно се местят от едно място на друго. Ако по пътя си попаднат на екскурзиант, фермер или ловджия, те могат да го атакуван, според от това дали е в положение да се отбрани. Ако е мощен и здрав мъж, те най-вероятно няма да го допрян, само че в случай че е дъртак или дете – ще го заловен и ориста му ще бъде трагична. Най-вероятно ще бъде изяден или погубен по време на жертвоприношение за техните антични богове.Ако хората отхвърлен тези диваци и един от тях е ранен или погубен, скоро целият им „ клан “ ще търси отмъщение.Говори се, че доста от наблюденията на Йети в американските гори в действителност са свързани с наблюдаване на „ планински хора “, тъй като „ хуманоид, с разрошена коса, облечен в кожи, който се крие като животно зад дърветата “, може елементарно да се обърка с прословутия Йети.През 1969 година, 6-годишно момче Денис Мартин изчезва безследно в Националния парк Грейт Смоки Маунтинс. Подробности за тази история можете да прочетете в тази наша публикация – ТУК.Денис изчезва, до момента в който играе с други момчета. Никога не е открит, жив или мъртъв …

 2 - Съществуват ли `планински хора`, които отвличат, убиват и изяждат жертвите си?
Когато стартира търсенето и следствието по този случай, семейство Кийс, което също почива в парка, оповестява, че в региона, където детето е изчезнало, и почти по същото време, когато е изчезнало, виждат чудноват човек, който изначало им се коства дива мечка.Човекът се движел бързо в храстите и носел на гърба си нещо като раница, която явно била цялостна. Разследването по този начин и не съумява да откри кой е този човек, от кое място идва и къде е липсващ, в това число не са открити следи от него. След това, управляващите приключват следствието на тази диря по незнайни аргументи.В наши дни някои откриватели неведнъж декларират, че странният мъж в храстите, наподобяващ повече на животно, в сравнение с човек, е от „ планинските хора “, а в раницата си е носел Денис – похитен, с цел да бъде погубен и изяден.Съществува доктрина на конспирацията, която допуска, че след този случай американските управляващи са приели на съществено „ планинските хора “. Избили са ги съвсем изцяло или най-малко са понижили доста техния брой, с цел да спрат отвличанията на хора в планините и горите.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР