Съществува реален заговор срещу този формат на ЕС, заплахата за

...
Съществува реален заговор срещу този формат на ЕС, заплахата за
Коментари Харесай

Христо Смоленов: Съществува заговор срещу този формат на ЕС

Съществува действителен скрит план против този формат на Европейски Съюз, опасността за Стария континент не е отминала. Това разяснява пред ”Фокус ” специалистът по антитероризъм Христо Смоленов във връзка данните на Организация на обединените нации за отлив на мигранти и завръщането им към сирийския район. По думите му хилядите бежанци са останали разочаровани от утопичните си показа за живота в Европа, а страните членки от своя страна не съумяха да се оправят с поетия ангажимент за евроинтеграция.

" Трябва да се направи всичко допустимо и належащо, с цел да се върне Европа към своето устойчиво русло. Именно това развиване беше сложено под въпрос от цялата покруса, която се назовава мигрантска рецесия ", добави той.

„ Някои не помнят за чудовищната търговия с въздействие, която се вихри на най-високо интернационално равнище. Ние не сме канили тези хора, не сме ги подлъгвали или заблуждавали с благоприятни условия, които Европа не може да обезпечи. Тези, които са правили това под влияние на няколко съществени фактора, носят отговорност за дейностите си. Когато сме влизали в Европейски Съюз, ние не сме подписвали подготвеност да приемем несигурно количество чужденци, на които да осигурим дори фаворизиран статут, тъй като това се желае от нас. Ние не сме влизали в тази Европа и при такива условия “, разяснява Христо Смоленов.

Той добави, че българската общност е съумяла да покаже, че е представител на един жив и либерален народ, който е посочил здрав темперамент и гръбнак, който не се превива.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР