Съществува органичен и лесен начин за насищане на почвата с

...
Съществува органичен и лесен начин за насищане на почвата с
Коментари Харесай

Благодарение на тази съставка разсадът става силен и дава богата реколта

Съществува органически и елементарен метод за засищане на почвата с потребни хранителни субстанции. Този натурален тор за разсад е безвъзмезден и, най-важното, ефикасен.

Торът, който ще подготвим през днешния ден, съдържа всички нужни детайли за пълноценното и здравословно развиване на разсада.

Люспите от лук са доста добра добавка за растенията. Съдържат минерали, аминокиселини, витамини и фитонциди, които потискат развиването на патогенната микрофлора и отблъскват вредителите.

Люспите от лук могат просто да се прибавят към почвата за по-добър напредък на разсада. За задачата ги смелете и смесете с почвата, в съответствие една част люспи към 4 елементи пръст. Тази добавка последователно ще изгние и ще подхранва разсада за дълго време.

За да подготвите течен тор, ще ви трябват:

10 г люспи от лук вода

Напълнете една трета от 1 л буркан с люспи от лук (около 10 г). Допълнете буркана с гореща вода и покрийте с капачка. Оставете в продължение на няколко дни, след което прецедете.

Разредете получения тор с вода в съответствие 1 към 2.

Готовият тор може да се ползва в корените, а също и за напръскване на листата един път на всеки 2-3 седмици след появяването на първата двойка същински листа.

Използвайте натурален тор за разсад и ще се радвате на богата годишна продукция!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР