Съществува конспиративна теория, която твърди, че странните извънземни тела открити

...
Съществува конспиративна теория, която твърди, че странните извънземни тела открити
Коментари Харесай

Още една конспиративна теория свързана с инцидента в Розуел

Съществува тайна доктрина, която твърди, че странните извънземни тела открити при случая в Розуел, може да са били манекени.Уфологичната версия на случая в Розуел се основава на обстоятелството, че през юли 1947 година, там се е разрушил НЛО. Неговият екипаж от ниски сиви извънземни умира при конфликта. Очевидци оповестяват, че там са видели фрагменти от чудноват сребрист материал. Както и необикновени тела, които военните са взели, с цел да отстраняват последствията от случая (HiddenTruth.site).

 1 - Още една тайна доктрина обвързвана с случая в Розуел
Официалната версия за случая в Розуел, Ню Мексико, гласи, че през юли 1947 година, метеорологичната сонда от тайния Проект Могул (Project Mogul) се е разрушила в локалната пустиня. Според този план, метеорологичната сонда трябвало да улавя акустични талази от нуклеарни опити, извършени от Съюз на съветските социалистически републики в горните пластове на атмосферата.Ако необикновените сребристи “отпадъци ” могат да бъдат обяснени като остатъци от сондата, тогава по какъв начин да се обяснят откритите телата?През 1994 година, експертите на военновъздушните сили на Съединени американски щати организираха ново в детайли следствие на случая в Розуел. Според този Доклад, те даже не могли да открият къде за пръв път се появява информацията за съществуването на „ извънземни тела “ измежду останките.Докладът от 1000 страници в детайли разказва детайлностите за обектите, открити на мястото на злополуката. Тези данни, съгласно специалистите, в действителност са в сходство с описанията на метеорологичната сонда.
Също по този начин се загатва, че „ хуманоидните тела евентуално са манекени, които са били вдигани във въздуха и по-късно са оставяни да паднат за научни проучвания “.

 2 - Още една тайна доктрина обвързвана с случая в Розуел
Що се отнася до мистериозните тела, които години по-късно са били следени на военното летище в Розуел, съгласно отчет от 1994 година, това са в действителност тела, само че телата на действителни хора. 11 души, убити през 1956 година, вследствие на детонация на аероплан KS-97 и 2-ма тежко ранени водача при самолетна злополука през 1959 г.Но в случай че в Розуел телата са били на манекени, тогава за какво наподобяват толкоз странни?Четете още: Мистерията РозуелВ същия Доклад, военновъздушните сили преглеждат исторически препратки, че американските военновъздушни сили постоянно употребяват манекени за проби при конфликт. Това са човекоподобни манекени, които били пускани с парашути, само че приликата била дребна и като цяло единствено с общи елементи.В ранните тествания, сред 1918 година и 1924 година, са били употребявани манекени, направени от торби, вързани с въже. Този “малък човек ” имал прякора Манекенът Джо (Dummy Joe).

 3 - Още една тайна доктрина обвързвана с случая в Розуел
В отчета се споделя още: “До 1924 година, всички парашути на военните самолети бяха тествани с манекени, които са няколко типа. Тази процедура е спряна през първите години на Втората международна война, заради общото възстановяване на качеството на парашутното произвеждане. В Райт Филд, щата Охайо, към момента се употребяват за тестване на нови планове за парашути. ”Също по този начин се оповестява, че през 1949 година, американските военновъздушни сили вкарват нов антропоморфен манекен за приложимост, който се употребява за тестване на резултатите от ускорението в атмосферата.По време на множеството проби тези манекени били издигани на височина от 30 000 до 98 000 фута (1-29 км) благодарение на балони, след което са били пускани с парашути. Манекените били облечени в общоприети униформи на водачи от военновъздушните сили, а очевидците разказват телата на “извънземните ” като маслинено сиви. ”Манекените не постоянно са били откривани на земята. Някои са изгубени в продължение на няколко години, други са ги отнесли ветровете доста надалеч от плануваното място за кацане.Също по този начин, от рухването на земята, доста от тях са мощно развалени – без ръцете, краката, главите или пръстите. Това би могло да изясни за какво са били следени четири пръста по ръцете на откритите тела при случая в Розуел.

 4 - Още една тайна доктрина обвързвана с случая в Розуел
Понякога, за изолираност манекените били обгърнати в сребърен или черен материал и в действителност можели да бъдат комплицирани с “нещо извънземно ”. В архивите за Розуел, има разказан случай, в който една жена видяла манекен да лежи в снега, малко откакто е паднал от небето и почнала да вика “Има мъртъв човек! ”.Този Доклад от 1994 година (публикуван през 1997 г.) е взет враждебно от уфолозите, които са сигурни, че това е следващ опит да се скрие информацията.Повечето означават, че Докладът разказва, че потреблението на антропоморфни манекени в тестванията при огромна височина е почнало през 50-те години, а случаят с Розуел се случва през 1947 година.Всичко това наподобява на следващ опит за манипулиране на истината. Нищо не е потвърдено, заради това изводите би трябвало да си ги вършим сами …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР