САЩ завърши наравно 1:1 с Уелс в двубой от втора

...
САЩ завърши наравно 1:1 с Уелс в двубой от втора
Коментари Харесай

Равенство между САЩ и Уелс на Мондиал 2022

САЩ приключи наедно 1:1 с Уелс в дуел от втора група на Мондиал 2022 в Катар, заяви БНР. Американците първи имаха шансове за гол. В 9-ата минута Тимъти Уеа беше изведен по крилото и центрира, а бранителят Джо Родън игра с глава и беше близо да си вкара автогол, само че вратарят Уейн Хенеси реагира и отби. Последва ново центриране в наказателното поле на " драконите ". Джошуа Сарджънт стреля в близкия ъгъл, само че уелският пазач отново се намеси уверено.

След тъкмо четвърт час игра Итън Ампаду шутира над вратата на тима на Съединени американски щати, който поведе в резултата в 36-ата минута. Кристиан Пулишич финтира няколко футболисти на Уелс и подаде към Уеа, който остана самичък против Хенеси и осъществя попадението във вратата му. 
-->
След почивката " драконите " пробваха да изравнят. В 64-ата топката доближи до Бен Дейвис, който стреля с глава, след осъществяване на статично състояние, само че Мат Търнър с една ръка да избави. При последвалия ъглов удар Кийфър Мур засече с глава, само че кълбото мина над вратата.

В 81-ата минута Гарет Бейл беше фаулиран от Уолкър Цимерман в наказателното поле, а основният арбитър Абдулрахман Ал-Ясим отсъди дузпа, при която някогашният футболист на Реал Мадрид невъзмутимо изравни резултата.

Минута преди приключване на постоянното време Бренън Джонсън напредна в половината на Съединени американски щати, доближи до наказателното поле и шутира, само че право в ръцете на Търнър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР