САЩ увеличават броя на крилатите ракети в Близкия изток за

...
САЩ увеличават броя на крилатите ракети в Близкия изток за
Коментари Харесай

Русия пак заговори за провокация с химическо оръжие, финансирана от САЩ

САЩ усилват броя на крилатите ракети в Близкия изток за удар по държавните сили на Сирия след планувана провокация с потреблението на химическо оръжие в провинция Идлиб. Това заяви представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков единствено два дни, откакто сподели съвсем същото, съобщи БГНЕС.
" Съединени американски щати не престават да усилват установка-носители на крилати ракети в Близкия изток по отношение на подготовката на следващата провокация с сякаш " употребявано химическо оръжие " в Идлиб “, съобщи генералът.
Той посочи, че тези данни са ново удостоверение на американските планове да се възползват от инсценировка, проведена от бойците на " Джебхат ан-Нусра " (бел. ред. - сирийския клон на Ал Кайда) с дейното присъединяване на английските секрети служби. Това щяло да бъде провокация, с цел да оправдае западен ракетен удар против Сирия.
По информация на съветското министерство на защитата провокацията ще стане факт в град Джиср Ал-Шугур. За задачата имало доставяне с хлор на джихадистка формация и трябвало тя да симулира интервенция по избавление на цивилни жители, потърпевши от хипотетична офанзива с химическо оръжие от страна на силите на Башар Асад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР