САЩ ще разполагат с достатъчни количества ваксини за всички пълнолетни

...
САЩ ще разполагат с достатъчни количества ваксини за всички пълнолетни
Коментари Харесай

Байдън даде обещание, свързано с пандемията

САЩ ще разполагат с задоволителни количества ваксини за всички пълнолетни американци до края на май тази година, съобщи нощес президентът Джо Байдън, представен от осведомителните организации, съобщи БНР. Той добави, че е помолил министерството на защитата за логистична поддръжка на напъните на компанията „ Джонсън и Джонсън “.

„ Сега сме на път да разполагаме с задоволително ваксини за всички пълнолетни в Америка до края на май “, акцентира президентът на Съединени американски щати. „ Три седмици по-рано можехме да кажем, че ще получим задоволителни доставки до края на юли. Радвам се да оповестя за следствията от активизацията на процеса “, добави той. „ Прекрасна вест, само че това не е завършило. Останете бдителни! “, прикани Байдън сънародниците си.

Доставката на ваксини обаче е единствено едно от провокациите пред постигането на колективен имунитет, означи президентът. Следващото предизвикателство е тези ваксини да бъдат сложени. „ Връщаме излезли в пенсия лекари и медицински сестри. Създадохме 1500 работни места за медици “, заяви Байдън.

В отговор на въпрос по кое време Съединени американски щати ще могат да се върнат към естественото той съобщи, че е бил предизвестен да не дава отговор на този въпрос, тъй като нищо не е несъмнено, само че добави, че се надява „ по същото време идната година да се върнем към естественото “. Щатските управляващи са получили от президента указания да имунизират до края на март работещите в просветителната система, най-малко с една доза от ваксина против ковид. Необходимо е децата да се върнат в образователните зали допустимо най-бързо, акцентира Байдън, като означи, че учебните заведения могат да бъдат отворени даже преди имунизирането на всички работещи в тях. Учители и родители обаче изпитват опасения, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР