САЩ публикуваха кадри от блъскането на руски самолет в дрон,

...
САЩ публикуваха кадри от блъскането на руски самолет в дрон,
Коментари Харесай

Кадри показват момента на разбиване на руски самолет в дрон над Черно море

САЩ разгласиха фрагменти от блъскането на съветски аероплан в дрон, съобщи Би Би Си.

Разсекретени фрагменти от американската войска демонстрират момента, в който съветски аероплан се разрушава в американски дрон във вторник.

Припомняме, че съветски аероплан се сблъска с американски дрон над Черно море.

Европейското командване на Военновъздушни сили на Съединени американски щати удостовери, че съветски Су-27 се е сблъскал с американски дрон MQ-9, като безпилотният уред е паднал в интернационалните води.

„ Два съветски самолета Су-27 направиха през днешния ден рисково и непрофесионално прихващане на безпилотен уред MQ-9 на американските военновъздушни сили, който оперира в интернационалното въздушно пространство над Черно море ", заяви от своя страна Европейското командване за Съединени американски щати, представено от stiripesurse.ro.

„ Около 7:03 ч. (централноевропейско време) един от съветските самолети Су-27 е блъснал витлото на MQ-9, което е предиздвикало американските сили да приземят MQ-9 в интернационалните води. Няколко пъти преди конфликта самолетите Су-27 са изхвърлили гориво и са прелетели пред MQ-9 по необмислен и непрофесионален метод. Този случай показва липса на подготвеност, като се изключи че е рисков и непрофесионален “, оповестява Европейското командване за Съединени американски щати.

Военновъздушните сили на Съединени американски щати в Европа правят полети на въздухоплавателни средства в Европа над суверенна територия и в цялото интернационално въздушно пространство в съгласуваност с използваното право на страната хазаин и интернационалното право. За да поддържат европейската групова защита и сигурност, тези задачи подкрепят националните цели на съдружниците, сътрудниците и Съединени американски щати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР