САЩ предоставят повече от 800 милиона долара хуманитарна помощ на

...
САЩ предоставят повече от 800 милиона долара хуманитарна помощ на
Коментари Харесай

САЩ предоставят повече от 800 млн. долара хуманитарна помощ на Сирия

САЩ дават повече от 800 милиона $ филантропична помощ на сирийския народ, с цел да оказват помощ на засегнатите от сирийската война, разгласи посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, Линда Томас-Гринфийлд, до момента в който приказва в Брюксел на конференция в поддръжка на Сирия, съобщи Си Ен Ен.

„ Тази война продължава от 10 години и елементарните сирийци страдат. Хората гладуват. Медицинските доставки не минават. Това е съществена полезност на Съединените щати - да оказват помощ на хора в потребност, където и да се намират ", сподели Томас-Гринфийлд извънредно за CNN.

Новото финансиране – най-голямата сума, която Съединени американски щати са дарили в миналото на тази конференция за Сирия в Брюксел – идва, защото филантропичната рецесия в Украйна също продължава да нараства, като милиони бежанци бягат от страната заради нахлуването на Русия.
„ Помощта за Сирия по никакъв метод няма да бъде наранена от това, което вършим в Украйна. И това заричане, което даваме, демонстрира това “, сподели Томас-Грийнфийлд.

Тя също по този начин прикани за уголемен достъп до Сирия за филантропична поддръжка. „ Това е въпрос на живот и гибел “, означи на конференцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР