САЩ поведе с 3-1 срещу домакина Европа в първия ден

...
САЩ поведе с 3-1 срещу домакина Европа в първия ден
Коментари Харесай

САЩ води с 3-1 на Европа на старта на Райдър Къп

САЩ поведе с 3-1 против домакина Европа в първия ден на отборното състезание по голф Райдър Къп, което се организира във Франция. Възпитаниците на капитана Джим Фурик взеха добра преднина в първия ден на влиятелната конкуренция, а звук за положителното им показване дадоха Брукс Кьопка и Тони Финау. Те шокираха европейската двойка Джон Рам и Джъстин Роуз на последната дупка, с цел да изведат американците напред в резултата.

Дъстин Джонсън и Рики Фаулър усилиха задатък на Съединени американски щати след триумф с 4:2 над Рори Макилрой и Торбьорн Олесен. Играчите на Джим Фурик направиха разликата сред двата тима класическа, откакто Джордан Спийт и Джъстин Томас надделяха Тайръл Хатън и Пол Кейси, само че в последна сметка европейците имаха мотив за наслада в последния конфликт, откакто първенецът от Британския Оупън Франческо Молинари и Томи Флийтуд победиха с 3:1 тандема Тайгър Уудс и Патрик Рийд.

Това е най-голямата преднина за американците след първия ден на Райдър Къп от 1989 година насам. Те ще се опитат да побеждават с влиятелната купа на европейска територия за първи път след 1993 година. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР