САЩ победи трудно Панама с 1:0 и постигна трети пореден

...
САЩ победи трудно Панама с 1:0 и постигна трети пореден
Коментари Харесай

САЩ с трета поредна победа на “Голд Къп”

САЩ победи мъчно Панама с 1:0 и реализира трети следващ триумф в шампионата “Голд Къп”. Опитният Джоузи Алтидор се разписа в 66-ата минута и донесе трите точки на “янките”.

Преди този мач и двата тима имаха цялостен актив по 6 точки, които им подсигуряваха място на четвъртфиналите. Интригата беше кой ще приключи като победиел в групата. Дори и при тъждество, това щяха да са американците поради по-добрата си голова разлика. Отборът на Грег Берхалтър обаче сграбчи успеха с помощта на тарана Алтидор, който се възползва от неточност в отбраната на Панама и с атрактивно осъществяване прати топката в мрежата.

На четвъртфиналите противник на Съединени американски щати ще е Кюрасао. Панама пък ще играе против спечелилия от “С” Ямайка.

В другата среща от група “D” Тринидад и тобаго приключи 1:1 с Гвиана. Двата отбора нямаха шансове да продължат във етапа на директните елиминации и играха за авторитет. Нийл Данс даде преднина на Гвиана малко след почивката, само че в 80-ата минута Кевин Молино изравни.

“Голд Къп” - група “D”

ПАНАМА - Съединени американски щати 0:1
0:1 Алтидор (66)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ТРИНИДАД И ТОБАГО - ГВИАНА 1:1
0:1 Данс (54)
1:1 Молино (80)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

Крайно класиране:
1. Съединени американски щати 9 т.
2. Панама 6 т.
3. Гвиана 1 т.
4. Тринидад и Тобаго 1 т.

* Съединени американски щати и Панама се класират за 1/4-финалите
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР