САЩ отвърнаха на Путин със заплаха.САЩ приемат сериозно заплахата на

...
САЩ отвърнаха на Путин със заплаха.САЩ приемат сериозно заплахата на
Коментари Харесай

САЩ: Ще има тежки последствия, ако Путин предприеме подобни действия

САЩ отвърнаха на Путин със опасност.

Съединени американски щати " одобряват съществено " опасността на съветския президент Владимир Путин, че може да употребява нуклеарно оръжие във войната в Украйна, сподели представител на Белия дом, представен от Франс прес.

Той предизвести, че ще има " тежки последици ", в случай че Путин предприеме сходни дейности, съобщи.

" Това е безконтролно изявление от една нуклеарна мощ, само че не е в несъгласие с метода, по който той приказва от седем месеца, и ние го одобряваме съществено ", съобщи Джон Кърби, представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом, в изявление за телевизия Ей Би Си, предава Българска телеграфна агенция.

" Ние следим тяхната стратегическа позиция допустимо най-добре, с цел да можем да променим нашата, в случай че е належащо. Нищо сега не сочи, че това е належащо ", сподели той.

Кърби увери, че Съединени американски щати са очаквали оповестената от съветския президент готовност на 300 000 резервисти. " Това безспорно демонстрира, че той изпитва усложнения " във военно отношение, добави някогашният адмирал. Путин " има проблеми с дезертьорството, той принуждава ранените да се връщат в багра, тъй че явно има проблем с набирането " на военни, разяснява представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом.

Руският президент разгласи в записано телевизионно послание през днешния ден " частична готовност " на руснаци в боеспособна възраст, общо 300 000 резервисти, което основава опция за огромна ескалация на спора в Украйна, отбелязва Агенция Франс Прес. Путин сподели също, че е подготвен да употребява " всички средства " от арсенала на Русия против Запада. " Това не е блъф ", акцентира съветският президент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР