САЩ няма да изтеглят войските си от Сирия, докато не

...
САЩ няма да изтеглят войските си от Сирия, докато не
Коментари Харесай

САЩ: Няма да се изтеглим от Сирия без споразумение с Турция

САЩ няма да изтеглят войските си от Сирия, до момента в който не се реализира съглашение с Турция за отбрана на кюрдите, разгласи съветникът по националната сигурност на американския президент Доналд Тръмп – Джон Болтън, осведомиха турските медии.
Владимир Чуков: Тръмп преподрежда сирийския пъзел Резките маневри на Вашингтон може би са с мисъл за вота през 2020 година
Болтън е направил това изказване в Израел, където е на посещаване, съобщи Българска телеграфна агенция. По думите на американския консултант диалозите с израелската страна включват и въпроси, свързани със обстановката в Турция, както и настоящия проблем за изтеглянето на американските сили от Сирия.

" Съединени американски щати желаят да се изтеглят от Сирия, само че на първо място би трябвало да се реализира отбрана за американските бойци в стадия на изтеглянето. Целта на Тръмп е заличаване на " Ислямска страна ", само че до момента в който не реализираме съглашение с Анкара за отбрана на кюрдите, американските бойци няма да изоставен Сирия ", показал Болтън.
Равносметката 2018: Съединени американски щати си потеглят от Сирия В края на годината Доналд Тръмп разгласи, че "Ислямска страна " към този момент е победена
Изявлението на американския консултант по националната сигурност, направено в Израел, се пояснява от турските медии като " евентуално нова рецесия, която се задава сред Анкара и Вашингтон ".

Съединени американски щати слагат нови условия пред Анкара, които включват отбрана на кюрдите, с цел да изтеглят войските си от Сирия, показват медиите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР