САЩ наложиха санкции на руската Федерална служба за сигурност (ФСС)

...
САЩ наложиха санкции на руската Федерална служба за сигурност (ФСС)
Коментари Харесай

САЩ санкционираха руската Федерална служба за сигурност и иранската Революционна гвардия

САЩ постановиха наказания на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС) и разследващото звено на иранската Революционна армия, като ги упрекнаха, че са виновни или съпричастни за непозволеното задържане на американски жители в чужбина, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на високопоставени чиновници на американската администрация.

Санкциите са ориентирани и персонално против четирима високопоставени командири в разследващото звено на революционната армия, макар че минимум един от тях към този момент е бил глобен от Съединени американски щати. ФСС също към този момент е ставала обект на наказания от страна на Съединени американски щати.

В диалог с кореспонденти, извършен при изискване за анонимност, висши чиновници от администрацията на американския президент Джо Байдън обявиха, че днешният ход има за цел да покаже, че ще има последици за всеки, който се опита да употребява американски жители за практикуване на политически напън или за искане на отстъпки от Вашингтон.

Един от чиновниците сподели, че сега се работи по още наказания и те са единствено част от поредност ограничения, целящи освобождението на американски жители, непозволено арестувани в чужбина.

Редица жители на Съединени американски щати се намират в затвори в Русия и Иран. Вашингтон твърди, че това са непозволени и политически стимулирани арестувания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР