САЩ наложиха нови санкции срещу Русия. Новите санкции обхващат 24

...
САЩ наложиха нови санкции срещу Русия. Новите санкции обхващат 24
Коментари Харесай

САЩ с нови санкции срещу Русия, сред тях попада и спрягана за любовница на Путин

САЩ постановиха нови наказания против Русия. Новите наказания обгръщат 24 предприятия от софтуерния бранш и отбранително-промишления комплекс на Русия, предприемачи и ръководители на области в Украйна, които Русия счита за „ освободени “.
Прочетете още
Санкции са наложени на общественото акционерно сдружение " Магнитогорски металургически комбинат " и на олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева, за която се твърди, че има връзка с Путин - нещо, което съветският президент отхвърля. Чрез глобите се замразяват а активи в Съединени американски щати и възбрана за американски жители или компании да вършат бизнес с лицата от листата, на които също по този начин е неразрешено да влизат в Съединени американски щати.

След като Англия наложи наказания на Алина Кабаева през май, а Европейски Съюз направи това през юни, в този момент и Съединени американски щати включиха олимпийската шампионка от 2004 година в санкционния лист, показва АП. Кабаева ръководи сега огромната съветска медийна компания NMG (National Media Group).

През април Съединени американски щати постановиха наказания и на двете пълнолетни дъщери на Путин. Близкият до съветския президент предприемач Андрей Гуриев и неговият наследник също са наранени от последните наказания. Луксозната яхта " Алфа Неро ", за която се твърди, че Гуриев е купил през 2014 година за 120 млн. $, се загатва поименно, отбелязва ДПА.

Гуриев е притежател на имението " Уитънхърст ", което е второто по величина в Лондон след Бъкингамския замък.

Трима олигарси - Дмитрий Пумпянски, Андрей Мелниченко и Александър Пономаренко, също са включени в описите. Поименно се загатва и яхтата " Аксиома ", която съгласно американските управляващи е благосъстоятелност на Пумпянски.

Сред предприемачите са още Виктор Рашников, Антон Урусов и Наталия Попова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР