САЩ може да нанесат удари по позиции на армията на

...
САЩ може да нанесат удари по позиции на армията на
Коментари Харесай

САЩ може да нанесат удари по армията на Асад и без резолюция на ООН



Съединени американски щати може да нанесат удари по позиции на армията на сирийския президент Башар Асад и без резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в случай че събитията наложат това, съобщи непрекъснатата представителка на Вашингтон в международната организация Ники Хейли.

Ако интернационалната общественост не е в положение да вземе решение, има страна, която да работи сама. След като бяха употребявани химически оръжия, Съветът за сигурност не можа да стигне до консенсус. Тогава Съединени американски щати независимо нанесоха удари по военновъздушната база, от която излетяха бомбардировачите за химическата офанзива. Така ще действаме и в този момент. Това не е пътят, който искахме, само че ще го създадем, в случай че нямаме различен избор “, сподели Хейли.

Washington Post написа, че администрацията на президента Тръмп към този момент разисква военни разновидности за смяна на обстановката в Източна Гута, където към момента се водят сражения сред опозицията и армията на Асад.

Тръмп към този момент е провел диалози на тази тематика с военния министър Джеймс Матис, добавя изданието.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР