САЩ имат руски системи С-300, според медийни публикации, базирани на

...
САЩ имат руски системи С-300, според медийни публикации, базирани на
Коментари Харесай

САЩ тествали руската система С-300

САЩ имат съветски системи С-300, съгласно медийни изявления, основани на сателитна фотография, споделена в Тwitter, написа " Хюриет дейли нюз ".

Снимката, споделена в началото на 1 май от консуматор с интерес към военните тематики, притегли вниманието на медиите на 13 май.

" Сателитни фотоси, които би следвало да покажат, че в американски боен обект има системи С-300 ПТ руско произвеждане, се появиха онлайн, предизвиквайки разнообразни теории за това по какъв начин и за какво те са стигнали до там ", написа RT на уеб страницата си.

Според информации армията на Съединени американски щати употребява системи за противовъздушна защита от съветски вид по време на подготвителни действия.

Руският боен специалист Игор Короченко позволи пред организация " Спутник " опцията системите С-300, за които се твърди, че са били снимани на боен полигон, да са пристигнали от Украйна.

Темата провокира интерес и в Турция, която възнамерява да се снабди с съветски системи за противовъздушна защита С-400 и чака доставка през юли. Анкара обаче е подложена на мощен напън от Съединени американски щати да се откаже от договорката с Москва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР