САЩ и западните им съюзници все повече се безпокоят от

...
САЩ и западните им съюзници все повече се безпокоят от
Коментари Харесай

Генерал от НАТО: Западът се безпокои тесните връзки между Русия и Китай

САЩ и западните им съдружници от ден на ден се безпокоят от растящото съдействие сред Русия и Китай, съобщи командващият силите на в Европа военачалник Тод Уолтърс, представен от Ройтерс. Пентагонът слага опълчването на Китай и Русия в центъра на тактиката си от 2018 година насам, макар че разноските на Съединени американски щати за защита надвишават тези на Москва и Пекин, отбелязва организацията, представена от.
През 2018 година Китай и Русия проведоха най-големите си военни учения с присъединяване на 300 000 съветски военнослужещи. През 2019 година съветският президент Владимир Путин и китайският му сътрудник Си Цзинпин лансираха 30-годишен план за създаване на газопровод от Сибир до Североизточен Китай. Това растящо съдействие " е знак за пораждане на конюнктурно партньорство ", сподели Уолтърс. Според него това партньорство има за цел да развие взаимни ползи, " което може да е за сметка на Европа и околни страни ".
 Лавров: Западните медии имат двойни стандарти при отразяване на митингите Лавров: Западните медии имат двойни стандарти при отразяване на митингите
Начинът, по който медиите отразяват митингите в Русия и на Запад, разкрива очевидното съществуване на двойни стандарти, съобщи съветският външе...
В исторически проект връзките сред Русия и Китай, които имат 4200 км обща граница, са белязани от съмнение, само че Русия се ориентира към Китай, откакто Западът й наложи наказания за анексирането на Крим през 2014 година, отбелязва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР