САЩ и техните приятели атакуват основите на международните отношения. Такава

...
САЩ и техните приятели атакуват основите на международните отношения. Такава
Коментари Харесай

Иран скочи: САЩ и техните приятели атакуват основите на световния ред

Съединени американски щати и " техните другари " нападат основите на интернационалните връзки . Такава рецензия насочи в профила си в " Туитър " министърът на външните работи на Иран Мохамед Джавад Зариф.

Пишейки след среща с съветския си сътрудник Сергей Лавров, Зариф написа: " Иран и Русия са " решени да се оправят с едностранни и противозаконни подходи за разрешаване на международни рецесии ".
 Русия застава твърдо зад Иран против „ манипулациите” на Съединени американски щати
Русия застава твърдо зад Иран против „ операциите ” на Съединени американски щати

Вашингтон няма право да санкционира Иран

Той по-конкретно упрекна Вашингтон в нарушение на международния ред в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и в Международната организация за атомна сила (МААЕ), която се отнася сериозно към метода, по който Иран е дал отговор на решението на Съединени американски щати да се отдръпна от нуклеарното съглашение, подписано сред Иран и международните сили през 2015 година

Критиките на Зариф към Съединени американски щати идват в подтекста на по-ранните терзания по отношение на метода, по който Съединени американски щати се отнасят към интернационалния ред, изразени от Европейския съюз, който разкритикува остро проектите на Вашингтон за евентуално налагане на наказания против Международния углавен съд (МНС).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР