САЩ и РФ се намират на прага на най-голямата от

...
САЩ и РФ се намират на прага на най-голямата от
Коментари Харесай

National Interest описа подробно сценария за възможна война между Русия и САЩ заради Сирия

САЩ и РФ се намират на прага на най-голямата от 60-те години рецесия, която заплашва да се трансформира в цялостна война, написа National Interestу, описвайки сюжета на вероятния спор, който може да стартира в Сирия. Изданието се базира на мнението на специалиста и някогашен водач на В-52 от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Марк Ганцингер, който смята, че Пентагонът може да се ограничи с крилати ракети с висока акуратност.   Най-вероятно Съединени американски щати няма да употребяват военните канали за връзка с Русия, смята изданието, с цел да не може Русия да предизвести своя сирийски съдружник, съобщи Блиц.  

Предполага се, че Съединени американски щати ще употребяват за удара крилати ракети „ Томахоук ” или AGM-86C. Те летят на пределно дребна височина, по формите на релефа на местността, с цел да понижат опцията да бъдат унищожени от съветските системи С-400 и С-300 в Сирия.   Съединени американски щати също по този начин могат да употребяват „ невидими ” самолети с технологията „ стелт ” – В-2 и F-22. Русия може да ги открие, само че надали ще може да ги порази, твърди американският водач.   Ако съветски войски пострадат при въздушния удар на Съединени американски щати, Москва сигурно ще отговори със мощ, написа порталът с позоваване на анализатори, които са уверени, че този път Москва не блъфира.  

Изданието смята, че Русия може да нанесе ответен удар по бази на Съединени американски щати и техните съдружници освен в Близкия Изток, само че и в Европа. Особено са застрашени базите, откъдето излетява американската авиация за нанасяне на ударите. За задачата Русия има уместно оръжие – крилатата ракета Х-101, носена от бомбардировачите Ту-95 и Ту-160.   Такъв спор може да излезе отдолу под надзор, смятат специалисти.   В резултат, написа National Interest, в идващите денонощия светът може да се сблъска с най-опасния миг от времето на Карибската рецесия. Резултат може да стане невиждана злополука, когато сред Съединени американски щати и РФ ще стартира открита война, или опит, който ще спомогне да се предотвратяват бъдещи рецесии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР