САЩ и НАТО не могат да повярват как един украински

...
САЩ и НАТО не могат да повярват как един украински
Коментари Харесай

Какво става? Ядрените сили на Русия със смешна защита

Съединени американски щати и НАТО не могат да повярват по какъв начин един украински дрон може да порази летищата със стратегически бомбардировачи

 

Ударът по летището Енгелс показва на света сериозно ниското равнище на отбрана на съветското оборудване, част от нуклеарната триада на страната.

Предполага се, че при положение на спор с НАТО бомбардировачите там ще бъдат ударната мощ на съветските стратегически сили, която ще изстрелва ракети и ще хвърля бомби.

Сега се оказва, че отбраната им е толкоз слаба, че те просто не могат да излетят: в случай че украински дрон е достигнал до тях, какво може да се каже за конфликт с техниката на НАТО, пишат международните издания.

Украйна демонстрира, че стратегическите съветски обекти са толкоз едва предпазени, че могат да бъдат унищожени с предпазен удар от Съединени американски щати и техните съдружници.
Такъв дръзновен удар по сходен значим обект
обществено показва тяхната накърнимост от стандартни средства за нахлуване и демонстрира, че бойната работа по защитата на процедура е сведена до нула.

Подобни дейности, съгласно някои специалисти, могат да насадят в съзнанието на западните водачи концепцията, че нуклеарната възпираща мощ на Русия е неспособна, и да доближат до концепцията, че просто би трябвало да се нанесе бърз удар и да се обезвредят с стандартни оръжия основните места за доставка на нуклеарни оръжия и по този метод да се лиши Русия от огромна част от нуклеарния му капацитет.

Възможно ли е такова нещо? Едва ли е доста евентуално, само че случаят на летището Енгелс слага под съществено подозрение надеждността на съветските стратегически уреди.

Публицистът Дмитрий Конанихин написа: " Те се смеят. Можете ли да си визиите децибелите на смеха в централата на Съединени американски щати? Стратегическите нуклеарни сили на Русия могат да бъдат унищожени от евтини дронове!


В мрежата са оповестени фрагменти с разваления бомбардировач Ту-22М3
на летище Дягилево край Рязан вследствие на офанзивата с дронове на ВСУ

- Стратегическите нуклеарни сили на Русия не са прикрити по никакъв метод. Стратегическите нуклеарни сили на Русия са безпомощни. Шестдесетгодишният боязън от Карибската рецесия изчезна, изпари се. "

Украинският блогър Анатолий Шарий отбелязва също, че " до момента в който Конашенков оповестява за унищожените пикапи на ВСУ, " Яндекс Навигатор " предлага на всеки да прегледа стратегическите бомбардировачи на летището в Енгелс.

Гугъл не разкрива американските военни бази, само че съветският еквивалент демонстрира свободно стратегическите обекти на Русия.

Журналистът и политик Андрей Медведев напомня, че навръх 2 декември EurAsian Times разгласява публикация за възможен нов удар на съветските военновъздушни сили по украински инфраструктурни обекти.

Статията включва и сателитни фотоси на летището. Те демонстрират и цистерните, застанали до бомбардировачите с отдалечен обхват на деяние: " И самите бомбардировачи се виждат застанали крило до крило. Толкова близо, че в случай че не се случи даже офанзива на БЛА, а повреда по време на зареждането с гориво, резултатът ще бъде ненапълно предвидим.

- Какво би трябвало да си намерения нашият зложелател, когато види тези фотоси? А той ги е видял преди читателите на вестника. "

Според военния сътрудник Александър Коц " като цяло след бомбардировката на Кримския мост стана ясно, че в Русия не са останали стратегически обекти, които могат да се считат за безусловно безвредни ".

А в действителност уреди като тези в Енгелс, където се базират стратегически бомбардировачи, са предпазени с военни, оперативни и механически средства.

В тях се правят постоянни инспекции и всевъзможни сходни дейности. Всичко това се подписва с актове, а окончателните отчети отиват на върха, където се регистрират още по-високо.

Според някои информации, подразделението не е минало бойната инспекция през декември, макар че е било ясно, че е било цел на саботажните упоритости на съперника. 

Според редица специалисти в Русия, най-голямата опасност след офанзивата с дронове е, че думите на Путин, че Русия ще употребява цялостния набор от оръжия, с цел да се отбрани от външен зложелател, в този момент ще бъдат сложени под въпрос от западните експерти и анализатори.

Ядрената триада като завещание от Съюз на съветските социалистически републики е претърпяла най-малкото вреди по репутацията.

Блогърът Иля Янсен също е склонен, че триумфът в Енгелс е залог за евентуална пагубна заплаха за Русия: " офанзивата против Енгелс е офанзива против нуклеарна база. Строго видяно, украинците преди малко взеха ключа към бездната ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР