САЩ и ЕС биха могли да предприемат действия срещу трети

...
САЩ и ЕС биха могли да предприемат действия срещу трети
Коментари Харесай

САЩ и ЕС засилват натиска върху Турция

САЩ и Европейски Съюз биха могли да подхващат дейности против трети страни и юридически лица, които оказват помощ на руснаците да правят заплащания, с цел да се борят със заобикалянето на финансовите наказания, написа Financial Times.

Според вестника те възнамеряват да се съсредоточат върху хората, които правят заплащания като медиатори на руснаците, както и върху фирмите, които са помогнали на Москва да сътвори паралелни платежни мрежи. Освен това Съединени американски щати и Европейски Съюз желаят да подхващат дейности против организации, които оказват помощ на Русия с заплащания за експортни покупко-продажби или улесняват вноса на промишлени и отбранителни артикули, обект на западни наказания.

Обсъждат се и ограничения, ориентирани към няколко лица, занимаващи се със програмен продукт, електронна търговия и киберсигурност в Русия.

Съединените щати се концентрират върху турските банки, които са се интегрирали в съветската платежна система Mir, оповестяват двама западни чиновници, участващи в проектите, до момента в който Брюксел приготвя делегация, която да изрази опасенията си непосредствено пред турските публични лица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР