Сашо Роман е жив и здрав и пуска нова колаборация,

...
Сашо Роман е жив и здрав и пуска нова колаборация,
Коментари Харесай

След фалшивата новина за кончината му, Сашо Роман става цар и господар

Сашо Роман е жив и здрав и пуска нова колаборация, която ще излезе на 25 август в 18 часа. След като преди седмица някои го “погребаха " във виртуалното пространство, пускайки фалшив вест в обществената мрежа, идва нов евентуален шлагер на фолк легендата.

Измислицата за “кончината " на изпълнителя потегли от негови сътрудници – диджеи от провинцията и по тази причина изглеждаше изцяло достоверна. Тя бързо бе публикувана, без да се ревизират обстоятелствата. След като близки на Сашо Роман почнали обезпокоени да се обаждат на телефона му, както и да звънят на фамилията му, стана ясно, че той освен не е умрял, ами и работи стремително по морето, написа Signal.bg.

Все още не е ясно за какво са пуснали лъжата, като множеството от тях се оправдават, че просто препредавали думите на сътрудници и желали повече хора да научат за загубата. Самият артист обаче подозира, че е направено преднамерено.

Радостната вест е, че тази седмица излиза новото парче на Сашо Романа, със заглавие “Цар и стопанин ", колаборация със Sarah, с която към този момент имат един общ шлагер – “Вреден табиет “.

Този път към дуета се причислява и Асен Лаутари, прочут в музикалните среди като дребния Шабан Шаулич.

В песента взе участие и виртуозният цигулар Георги Янев – татко на попфолк певицата Цветелина Янева.

Видеото е снимано в Замъка Равадиново и е с баснословен сюжет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР