Сашо Кадиев в невиждано откровение. Тази година искам да се

...
Сашо Кадиев в невиждано откровение. Тази година искам да се
Коментари Харесай

Сашо Кадиев в невиждано откровение: Защо напусна „Преди обед“, за страшния грях към починалия си баща и защо иска да е… сериен убиец

Сашо Кадиев в невиждано признание. „ Тази година желая да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи дружно. В интерес на истината тя в никакъв случай не ме е дразнила с нищо, аз евентуално нея. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, много независима. Живяла е до Бъкингамския замък и сега е пристигнала да търпи нарциса в Кокаляне. “ Това призна артистът Александър Кадиев в подкаста на Миглена Ангелова.

За първи път той разголва душата си, като изяснява обстойно по какъв начин се е разделил с майката на щерка си Катерина.

„ Трябва да направя семинар по въпроса по какъв начин да се разделим с колегата другарски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и й споделих: „ Влюбих се в друга жена “. Тя реагира доста умерено: „ Ами, Саше, щом с нея си щастлив… “ Даде си сметка, че принудително красота не става “, признава Сашко. Той не отхвърля, че въпреки всичко са имали насъбрани обиди двамата, само че в никакъв случай не са си крещели пред детето.

„ Не сме опитвали да компенсираме посредством него. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е обособен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители. За страдание ще й е мъчно да го разбере това, само че опитваме нищо да не й липсва “, споделя Кадиев.

По отношение на работата и присъединяване му в „ Преди обед “ Кадиев е безапелационен.

„ Почувствах, че се изчерпвам тотално. Изведнъж като че ли стопирах да се развъртвам й ми стана досадно. И взех решение, че нещо би трябвало да трансформира. Така се върнах в моя първи дом – МГТ „ Зад  Канала “, споделя Сашко. В момента му е по-трудно да запомня дълги текстове, свързани с театъра. Но счита, че бързо ще навакса и ще влезе във форма.

„ Май след прекарания Коронавирус съм почнал да не помня бързо. Сега пия гинко билоба за паметта “, смее се. И добавя: „ Е, аз въпреки всичко не съм упорит, нямам стратегически другарства.. За тази година съм си сложил за цел с изключение на в персоналния си живот да ми се случат хубави неща да играя в киното – умопобъркан. Искам да съм сериен палач, който е прелестен човек в живота. И даже режисьор съм си избрал – Мартин Макариев. Освен това ще си напиша две пиеси – едната ще е стендъп комедия и аз ще играя. А в другата ще вземам участие с майка ми – Катето Евро “, признава артистът.

За грешките в живота си Кадиев споделя, че най-вече се молил на Господ да му елементарни дейностите по отношение на личния му татко.

„ Той беше доста мощен човек. Помня една преживелица, доста значима. Купиха с майка ми машини за майонеза, доста скъпи, технология някаква и всичките пари там. Но ги прецака майсторът и майонезата се разваляше бързо. Така той банкрутира, а аз вместо да съм му поддръжка, дуднях: „ Ето виж, в този момент не можеш да ми купиш нищо хубаво “, подигравах му се. Той се разплака. Дълги години по-късно съм се упреквал, желаех му амнистия. Е, да, той ми елементарни, само че това ми е останало в главата още. Та в този момент съм доста деликатен с околните си. Тях като че ли най-често искаш да уязвиш, да ги смачкаш. А на тях се дължи и твоето духовно оцеляване “, прави умозаключение Сашо Кадиев.

Източник- България през днешния ден

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР