Сашо Кадиев може за загуби и Ивелина Чоева! Маминият Сашко, както

...
Сашо Кадиев може за загуби и Ивелина Чоева!
Маминият Сашко, както
Коментари Харесай

И с малката Чоева няма да го бъде: Сашо Кадиев пак си показа рогата!

Сашо Кадиев може за загуби и Ивелина Чоева!
Маминият Сашко, както от дълго време назовават Сашо Кадиев, рискува да си остане самичък. И то поради едни от най-лошите мъжки качества – инфантилност, нарцисизъм и „удряне по масата“. Всички помним сензационния миг, в който Сашето публично паряса дългогодишната си обичана и майка на щерка му Таня Тончева, с цел да разгласи, че е бясно влюбен в дребната Ивелина Чоева.
 Сашо Кадиев
Сашо Кадиев не стопира да се държи детско и егоистично

Казваме „малка“, тъй като моделката фактически е на невръстна възраст по отношение на Кадиев, който би трябвало да бъде от дълго време към този момент по-улегнал, само че уви… Оказа се, че Сашко си е егоцентрик по натура и почнал да ползва на Ивелина същите номера като на някогашната си.

Той постоянно се налагал на Чоева за всичко – от това по кое време да излязат, до това къде да прекарат времето си и по кое време да се приберат. Месил се и в чисто женските й неща – какво да облече и по какъв начин да се гримира. А Чоева го гледала с боготворене и го слушала за всичко, най-малко до момента.

Колкото по-дълга ставала връзката им обаче, толкоз повече девойката като че ли се изморявала непрекъснато да е разполагаем на Сашко и да живее поради неговото улеснение. Помним, че той даже я унизи пред другари в ресторант като я накара да заплати сметката, тъй като, видиш ли, той пари не носел в себе си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР