Сашо Диков отказа на Слави Трифонов, започва собствено шоу Сашо

...
Сашо Диков отказа на Слави Трифонов, започва собствено шоу Сашо
Коментари Харесай

Сашо Диков кандидат за шеф на БНТ

Сашо Диков отхвърли на Слави Трифонов, стартира лично шоу Сашо Диков проговори за мъжа на Пипи, ето какво описа

Най-известният състезателен публицист от края на предишния и началото на сегашния век Сашо Диков ще се кандидатира за общоприет шеф на Българската национална телевизия (БНТ). Той напомни в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ и по TV1, че е работил 15 години в публичната медия и такава биография като неговата " няма кой и по какъв начин да извади ".

Подаването на документи за началник на малкия екран ще продължи до 3 юни. До търсенето на нов общоприет шеф се стигна, откакто Константин Каменаров получи условна присъда поради шофиране след приложимост на алкохол, а това опонира на статута му и трябваше да бъде освободен. На негово място за краткотрайно изпълняващ длъжността медийният регулатор сложи Емил Кошлуков.

" Претендирам за безусловно чист професионален морал. Кандидатирам се, като знам какъв брой шоково това ще подейства и на Съвета за електронни медии, и на някои от властимащите. Ако Бойко Борисов разсъждава трезво, би трябвало да знае, че една телевизия като Българска национална телевизия, ръководена от мен, ще бъде на него страховит професионален и почтен коректив. Публицистиката в Българска национална телевизия би трябвало да заеме своето почтено място ", сподели още Диков, който сега има предаване по телевизия " Евроком "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР