Сашка Васева все още преминава през най-голямото изпитание в живота

...
Сашка Васева все още преминава през най-голямото изпитание в живота
Коментари Харесай

Борбата продължава: Парче от тумора все още тормози Сашка Васева

Сашка Васева към момента минава през най-голямото тестване в живота си - подлата болест рак. През последните няколко години певицата трябваше да се подложи на животоспасяващи интервенции, откакто се оказа, че дълго време последователно е губела зрението си, точно поради онкологичното заболяване, само че е получила неверна диагноза, което е попречило по-ранна реакция от нейна страна. 

Тя правеше акции за даряване на средства, с които да се оперира в чужбина и да бъде отстранено рядко заболяване, което е била подведена, че има. След това научава, че повода за все по-прогресивната загуба на зрение е израстък в мозъка и съумява да замине в Германия със фамилията си, с цел да бъде избавена от сериозното си положение. 



Самата Васева споделя, че ситуацията е било съвсем съдбовно, защото образуванието е било доста огромно към този момент, само че не щеш ли тя претърпя сполучливо интервенциите и се завърна към живота след дълъг оздравителен развой, за което благодари освен на лекарите, само че и на брачна половинка си, който и до през днешния ден е неразделно до нея. Именно той е индивидът, който ѝ е вдъхвал мощ и кураж в най-критичните моменти.

 

Към днешна дата певицата е в България и даже се завърна на сцената. Но уви - парче от тумора, с величина към 1 см, продължава да я тормози, само че самата тя заяви, че се чака зрението ѝ да се възвърне до 2 години. 

Тя споделя още, че сега вижда като " в мъгла ", като само разграничава мрачно и ярко, само че с доста старания. А ето и какво още споделя тя за проектите си в музиката и за фамилията:



" Оказва се, че брачният партньор ми е огромната ми обич. Към днешна дата разбирам, че само него обичам и съм обичала. Сега го разбрах. Жалко, че не го разбирах толкоз години и бягах от фамилния уют. Ходех да пея и се вълнувах да числя се на народа с песните си и с купона, който умея да върша. Пак ще го върша. Но желая да бъда и до фамилията си.  " Имам подарък от Бога да пея. Ще пея, само че може би би трябвало песните да са ориентирани към възхвала на Бога. Бог ме избави и ми даде втори късмет да пребивавам ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР