Саша Илич вече знае кои ще са избраниците му за

...
Саша Илич вече знае кои ще са избраниците му за
Коментари Харесай

Разсекретиха как Саша Илич мисли да направи ЦСКА шампион още в събота в Разград

Саша Илич към този момент знае кои ще са избраниците му за основния конфликт в битката за върха с Лудогорец в събота. Сърбинът, който е огромен последовател на ротациите и изненадите, този път ще заложи на най-хубавото, с което разполага, от първата минута.
Под рамката ще е Бусато, а в отбрана след наказване и травма се завръщат надлежно капитанът Юрген Матей и Амос Юга, който вкара гола за ЦСКА при провалянето с 1:2 в Разград през есента. Триото в защита ще се добавя от Мено Кох, който бе титуляр в последните три дуела и се показва на много солидно равнище.
По фланговете ще работят Тибо Вион отляво и Турицов отдясно. Родният национал бе заменен наложително при успеха с 2:0 над Черно море, само че през вчерашния ден тренира пълноценно и ще е подготвен за събота.
В средата на терена с основна роля за аленото показване ще е норвежко-колумбийската троица – Хайнц, Линдсет и Кареасо. На върха на офанзивата пък ще са голмайсторът на отбора Дюкенс Назон и подгласникът му по този индикатор в състава Маурисио Гарсес, който откри резултата при триумфа над Черно море в Пазарджик.
Двубоя в Разград пропущат Енес Махмутович поради наказване, както и Браян Морено, Жеферсон и Брадли де Нойер, които са с контузии, написа „ Тема Спорт “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР