Със заявката да бъдат сериозен фактор в следващия местен парламент

...
Със заявката да бъдат сериозен фактор в следващия местен парламент
Коментари Харесай

Първи на сцената за вота в Бургас: „Български възход“ готови с листа. Скоро и с кандидат за кмет

Със поръчката да бъдат сериозен фактор в идващия локален парламент с група от 8 общински съветници, бургаската конструкция на „ Български напредък “ излиза на идните избори на есенс гражданското обединяване „ Спаси Бургас “. Това заяви Манол Тодоров от регионалната конструкция на партията на Стефан Янев.

По думите на Стоян Грозев, пресечната точка, обединила двете обединения е в консервните политики. А съгласно ръководителят на гражданското съдружие – Радослав Петков мощно са повлияли, както общите цели за по-високо качество на живот за жителите и омекотен достъп до административни и здравни услуги, сплотяващо е и желанието в бургаската листа да бъдат излъчени персони, потвърдени във времето и виновни към своите съграждани. Той похвали самодейността на Грозев и Тодоров като общински съветници да срещат и да се допитват до бургазлии за всяка една докладна преди постоянните съвещания на Общински съвет.



„ Контактите с жителите са значими за нас и през тези две години всеки, който ни е писал е получил отговор и решение за своя проблем. Това е политиката, която сме водили до в този момент и ще продължим. Не инцидентно на последните парламентарни избори, бургаската листа реализира най-високите резултати за партията в страната. Всеки един жител който ни е писал, получи решен проблем. Предстои ни още от идната седмица да имаме открити приемни за срещи с жителите. По време на тях ще създадем и доклад за свършеното досега. Ще ставаме все по-силни в идващите 3 месеца. В подготвеност сме да преговаряме и с други цивилен обединения, в случай че имаме общи визии за измененията по общини “, разясниха Манол Тодоров и Стоян Грозев.

Освен, че са в подготвеност да показват мощна листа от 51 претенденти за общински съветници, от партията оповестиха, че имат стройни структури за локалния избор в съвсем всички общини в Бургаска област, както и съществени кандидатури за кметове в няколко от тях. А прогнозите на локалното управление на партията са, част от тях да стигнат и до балотаж. Такива, по думите им, са претендентите за Приморско и Средец. Те първа чакат нови персони да се причислят към тях.

А още през август следва да стане явен и претендентът за кмет на Бургас. „ Имаме три кандидатури, предстоят договаряния и решения. Целим се в надпартийни персони. И тъкмо това е едно от предложенията ни – за деен, младеж, публично деен “, разясни Грозев.

„ В нашата листа има необятен набор от експерти в разнообразни бранш, само че сплотяващото за нас е визията, че без значение кой ще влезе или не в локалния политически живот, ние ще продължим да работим за своя град, както сме го правили и преди. Победата за нас не е самоцел. По-скоро желаеме да оставим нещо за идващото потомство “, сподели Явор Жеков от „ Български напредък “.

На срещата за оповестяване на новото обединяване през днешния ден участваха още юристът и някогашен зам.-областен шеф - Асен Бонджев, както и уважаваният онкохирург доктор Продан Проданов.



Ето и първите известни имена, които ще попадат в първата досега оповестена листа в Бургас. Как ще бъдат разпределени местата в нея, следва да стане ясно в идващите седмици.

Асен Бонджев – правист

инж. Гено Иванов – геодезист

Георги Кузманов – управител строителство

Димитър Калоянов – управител търговия

Димо Зайденов – IT специалист

Иво Барзов – авиационен специалист

Илия Николов – инж. лесовъд

Кирил Танев - бизнесмен

Кремена Кънчева – счетоводител

Климентин Милчев – управител здравни услуги

Манол Тодоров – маркетинг експерт

Мариела Кирова – управител обществени дености

Мартин Митев – маркетинг управител

Николай Стоянов – бизнесмен

Пламен Делев – управител

доктор Продан Проданов - хирург

Радослав Петков – управител автоцентър

Радослав Георгиев - управител

Станимир Герджиков – финансов управител

Стоян Грозев – икономист

Стоян Донков – интернационален бизнес

Тони Бояджиева – здравен управител

Цветомила Събинска – правист

Явор Жеков – управител образование
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР