Със затоплянето на времето всички започваме да си мислим за

...
Със затоплянето на времето всички започваме да си мислим за
Коментари Харесай

Нова диета? Не започвайте, преди да прочетете тези 10 книги

Със стоплянето на времето всички започваме да си мислим за горещите месеци, които предстоят и през които, надяваме се, ще имаме опцията да се насладим на спокойна отмора. Правилното хранене е в основата на това да изглеждаме добре, а и да се усещаме по този начин. На пазара има безчет книги, които дават обещание невероятни резултати, които от време на време не са по никакъв начин здравословни за организмите ни. Освен от външния си тип, би трябвало да се интересуваме и от здравето си, по тази причина в този лист ще ви препоръчаме 10 книги, които могат да ви бъдат потребни в загубата на непотребните килограми и поддържането на здравословното ви положение.

 

1. Хранителна рецепта за бърз метаболизъм – Хейли Помрой

Храната, която одобряваме, има огромно значение, както за това по какъв начин изглеждаме, по този начин и за здравето ни. Ясно е, че то е по-важно от всичко останало, по тази причина е наложително да се грижим за него. В „ Хранителна рецепта за бърз метаболизъм ” Хейли Помрой споделя по какъв начин би трябвало да се храним, с цел да използваме оптимално опциите на тялото си. С помощта на тази книга всеки един от вас може да си сътвори лична хранителна рецепта, с която да укрепи здравето си. Освен това, вие ще съумеете да върнете силата и физическата си форма, тъй че ще имате задоволително сили и да упражнявате, като по този начин ще постигнете резултатите, които желаете.

 

2. Ръководство по кетогенна диета за начинаещи – Ейми Рамос

Кетогенната диета набира от ден на ден известност, като тя бива препоръчвана от голям брой експерти. Доказан факт е, че работи позитивно на тези, които я практикуват, без значение дали става въпрос за хора, които желаят да живеят здравословно и да се усещат добре, до момента в който упражняват, или за такива, които имат хронични болести и затлъстяване. Без значение каква е вашата причина, тази диета ви подсигурява резултати, на които да се радвате. В интернет има доста информация по тематиката за кетогенната диета, само че тя е тъкмо толкоз елементарна, колкото и объркваща. Нека не забравяме, че сега всеки има свободата да написа, каквото си желае, тъй че не всеки път това, което откривате в пространството, е истина. В тази книга всичко е потвърдено и обяснено по този начин, че да бъде разбрано от всички.

 

3. Яж мазнини и отслабвай – Марк Хаймън

Неведнъж сме чували, че мазнините са наш зложелател и би трябвало да бъдат избягвани. В „ Яж мазнини и отслабвай ” Марк Хаймън съумява да развенчае този мит, като предлага нова стратегия, която ще ви накара да измененията метода, по който гледате на мазнините. След дълги проучвания и изследвания създателят основава 21-дневна хранителна стратегия, която ще енергизира и детоксикира вашето тяло. Разбира се, благодарение на режима му ще свалите и килограмите, които ви тормозят, само че и ще се предпазите от заболявания. Този метод на хранене съблюдават Леброн Джеймс и Новак Джокович, които са едни от най-хубавите спортисти в света – доверете се на Марк Хаймън и променете живота си!

 

4. Зоната – Бари Сиърс

Всеки от нас е имал моменти в живота си, в които е бил на върха и всичко му се е получавало като че ли без старания. Наспивате се, щастливи сте, а тялото ви е изпълнено с сила – без да подозирате, вие сте били в Зоната. Естествено, въпросът, който ще си зададете в този момент, е: Как да задържа сходно положение за по-дълго време?

Истината е, че тайната се крие в вярното хранене, посредством което да постигнете хормонален баланс. Доктор Бари Сиърс показва на читателите си хранителен режим, който с изключение на за външния ви тип, се грижи и за качеството на съня ви, и за мисловната ви активност.

 

 

5. Алкално филтриране и рестарт – Рос Бриджфорд

Правилното хранене е от особена значимост за положението на организма ни. След студените месеци е нужно да се пречистим, а режимът, който Рос Бриджфорд разказва, е потвърден метод за изчистване и укрепване на тялото. Като коуч по здравословно хранене, Рос Бриджфорд е съумял да помогне на хиляди със своя алкален режим, който има позитивно въздействие върху всеки организъм. В книгата има образци за това по какъв начин да се храните, а препоръките, които създателят дава, ще ви бъдат от изгода за постигането на красиво и чисто тяло. Сред страниците ще откриете и истории на хора, които са изпълнили алкалния режим – в случай че имате потребност от ентусиазъм преди да започнете процеса, прочетете първо тях.

 

6. Чудото на микронутриентите – Джейсън Калтън и Мира Калтън

Нормалното действие на тялото ни се дължи на микронутриентите, които съставляват витамини и минерали. Техният дефицит води до хронични болести, защото никой организъм не може да действа обикновено без тях. „ Чудото на микронутриентите ” е книга, която напълно ясно ще ви показа проект по какъв начин да избегнете сходен миг, а в случай че към този момент сте болни от нещо, ще ви помогне, с цел да се преборите с заболяването си. Чрез програмата на Джейсън Калтън и Мира Калтън ще разберете кои тъкмо микронутриенти липсват на тялото ви, след което ще ви насочат към това по какъв начин да повишите тяхното количество в храненето си. Тяхната стратегия може да бъде изменена съгласно спецификите на всеки, тъй че сигурно някои от изброените разновидности в изданието ще бъдат подобаващи за вас.

 

7. Ултраметаболизъм – Марк Хаймън

Марк Хаймън съумява, уповавайки се на най-новите научни открития за гените, да помогне за засилената обмяна на веществата посредством своята стратегия Ултраметаболизъм. Той основава 8-седмична стратегия, която ще ви лиши от нездравословните привички и непотребните килограми. Ще съумеете да постигнете външния тип, за който мечтаете, а организма ви ще бъде рафиниран и интензивен. В книгата биват развенчани и някои легенди, като да вземем за пример това, че гладуването ще ни помогне да отслабнем.

 

8. Метаболитният проект – Лин-Дженет Ресистас

Много от нас са правили какво ли не, с цел да се спасят от непотребните килограми. Често даже строгите диети и усилените тренировки не оказват помощ, което работи демотивиращо. Решението за този проблем е метаболитният проект, направен от експерта по хранене Лин-Дженет Ресистас. В книгата си тя отхвърля известните рекомендации, които всички считаме за безспорна истина, и дава нова формула за бърз метаболизъм. Режимът ѝ е учреден на научни данни и е потвърден – има хиляди хора, които са постигнали мечтаните резултати точно посредством нейния проект.

 

9. Здравословно намаляване: хранене и здраве – Д-р Атанас Михайлов

Важно е да се усещаме добре в кожата си, само че е още по-важно да запазим здравето си, до момента в който реализираме мечтаното тяло. В „ Здравословно намаляване: хранене и здраве ” лекар Атанас Михайлов дава препоръки и насоки, посредством които ще бъдете по-слаби и по-здрави. Неговите рекомендации са помогнали на мнозина, а резултатите са обезпечени.

 

10. Трайно намаляване без апетит и безсилие – Джей Джей Смит

Пълноценното хранене е значимо за външния тип и за здравето на всеки човек. Повечето диети оферират бързи резултати, а за тяхното осъществяване е нужна голяма воля, защото те се основават на ограничения. Веднага по-късно килограмите се връщат, а вие се чувствате изтощени и демотивирани. От „ Трайно намаляване без апетит и безсилие ” ще научите по какъв начин да се избавите от непотребните килограми, без да се постанова да гладувате – мечтаното тяло е елементарно постижимо, стига да вършиме прилагате верните способи!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР