Със затопляне на времето нямаме търпение да извадим ефирните дрехи

...
Със затопляне на времето нямаме търпение да извадим ефирните дрехи
Коментари Харесай

Равни, на ток или сандали на платформа – какво да изберем за лятото?

Със стопляне на времето нямаме самообладание да извадим ефирните облекла и най след това да приберем в шкафа затворените обувки. Не можем да се нарадваме на прелестното чувство за независимост и лекост. Съвсем стествено съществена част от летния ни дрешник са сандалите – ниски, високи, елегантни, спортни – няма значение – значимото е краката ни да се усещат комфортно в горещините. И да имаме подобаващият модел за всеки мотив – за офиса, за разходка из града, за изтънчено събитие или за щури танци. Често се случва в топлите дни да излезем заран за работа и да се приберем чак след среднощ предостатъчно поизморени от занимания с другари – точно в тези случаи е значимо сандалите ни да са подобаващи и комфортни за всичките ни интензивности денем. Магазини оферират огромен избор от сандали, измежду които сигурно ще намерите своя желан летен модел.



Основно условие е краката ни да са готови за отворените модели. Изрядното положение на ходилата и педикюра е наложително.

След като сте сигурни, че на драго сърце ще показвате пръсти и пети е време да подберете мечтаните модели. Направете своя избор съгласно динамичността на всекидневието си, не следвайте сляпо фешън трендове – визията е значима, само че най-съществен е комфортът. Неудобните обувки могат да ви докарат редица проблеми. Съобразете модела с физиката си – в случай че краката ви са по-пълни, избягвайте модели с каиши над глезена, тъй като те оптически съкратяват крайници. Ако имате проблем с пръстите на краката, изберете модел, който ги разкрива по-малко. Ако краката ви отичат през лятото, заложете на свободен модел без каишки и връзки. Разгледайте богатото многообразие от моедели в магазини ССС и подберете сандалите, които ще са ви оптимално комфортни.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР