Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за директор на

...
Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за директор на
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Племенникът на Валери Симеонов стана шеф на МВР-Бургас

Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за шеф на ОДМВР – Бургас е назначен старши комисар Емил Павлов, който, както научи първо Narod.bg, е племенник на залезлия политик и водач на НФСБ Валери Симеонов. Пред управителния състав на дирекцията той бе публично показан в понеделник от заместник-министър Стоян Темелакиев.

 Валери Симеонов е брат на майката на новия Министерство на вътрешните работи началник в Бургас

„ Старши комисар Павлов поема поста в дух на последователност. В продължение на четири години той е бил шеф на отдел „ Криминална полиция ” в регионалната дирекция, а по-късно още толкоз е бил заместник-директор на структурата. Няма нищо по-естествено от това министърът, възползвайки се от правото си да сортира екип, с който да работи, да се спре на потвърдил се експерт като него “, съобщи Темелакиев.

Реклама

Основните цели на новия шеф на ОДМВР-Бургас са битката с незаконната миграция, пътния травматизъм, битовата престъпност, както и тематиката с домашното принуждение, която по думите му е „ извънредно значима и тревожна, заради което в тази посока ще бъдат ориентирани съществени старания и запас ”.

Сред настоящите въпроси за състава е и гарантиране на спокойното протичане на летния туристически сезон в региона.

Старши комисар Емил Павлов е роден на 15.02.1981 година в Бургас. В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 2003 година на служба шпионин І степен в бранш „ Икономическа полиция “ в група „ Престъпления в търговията и услугите “ при Регионална дирекция на вътрешните работи – Бургас, преминавайки през всички равнища в „ Икономическа полиция ”. През 2008 година е преназначен в бранш „ Борба с проведената престъпност, а в интервала 2015-2019 година е шеф на отдел „ Криминална полиция ”. От 2019 досега е заместник-директор на ОДМВР – Бургас.

Награждаван е неведнъж през годините, като измежду оценките му са: „ Почетeн знак на Министерство на вътрешните работи “ – III и II степен, както и наградата „ Полицай на годината “ през 2019 година

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР