Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев е освободена заместник-министър

...
Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев е освободена заместник-министър
Коментари Харесай

Освободиха зам.-министъра на МВР Моника Димитрова-Бийчър

Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев е освободена заместник-министър на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър. Информацията е от пресслужбата на Министерския съвет.
Прочетете още
Мотивите за освобождението й в този момент към момента не са ясни.

Припомняме, че Моника Димитрова - Бийчър бе назначена при започване на август 2022 година Тя е магистър по право и интернационалните връзки. От предходната година е  докторант по стратегия „ Икономика и ръководство ” в УНСС. Работила е като специалист в Министерството на труда и обществената политика, както и в Агенцията по публични поръчки и в Министерството на стопанската система, енергетиката и туризма.

Моника Бийчър е работила като юристконсулт в Министерството на финансите и във вътрешното министерство. От януари 2011 година до май 2016 година е била шеф на дирекция „ Оперативна стратегия „ Административен потенциал ” в МФ.

В интервала май - декември 2021 година е заместник-министър на финансите в служебното държавно управление с министър-председател Стефан Янев. А по-късно е работила като шеф „ Финанси “ в акционерно сдружение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР