Със заповед на премиера Кирил Петков от поста заместник-министър на

...
Със заповед на премиера Кирил Петков от поста заместник-министър на
Коментари Харесай

Премиерът уволни зам.министъра на здравеопазването Георги Йорданов, който е от квотата на БСП

Със заповед на премиера Кирил Петков от поста заместник-министър на опазването на здравето е освободен Георги Йорданов, оповестиха от държавната пресслужба.

Георги Йорданов е доцент по образна диагностика. Магистър по дентална медицина и здравен мениджмънт. От 1999 година до 2006 година е общински консултант. Бил е шеф на Районния център по опазване на здравето в Пловдив.

В интервала 2011 година – 2014 година е бил шеф на МБАЛ " Свети Мина “ – Пловдив. От 2014 година до 2017 година е заемал длъжността изпълнителен шеф на УМБАЛ " Пловдив “. Бил е депутат от Българска социалистическа партия в 44-тото Народно заседание и заместник-председател на Комисията по опазване на здравето.

С друга заповед на министър-председателя за заместник-министър на превоза и известията е назначен Божидар Костадинов.

От ноември 2020 година до сегашния миг Костадинов е бил шеф и създател на център с устременост посланичество и бизнес развиване на задгранични компании на пазарите в България и района. Преди това натрупа опит като управител интернационалните продажби, бил е и съветник интернационално развиване в интернационалните компании.

Костадинов получава висшето си обучение в УНСС, а магистърска степен по бизнес администрация придобива в Университета в Нант, Франция.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР