Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши
Коментари Харесай

Назначиха временно старши комисар Живко Коцев за заместник главен секретар на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Живко Коцев е краткотрайно преназначен за заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той поема поста от през днешния ден и беше показан на шефовете на основни дирекции в наличието на основния секретар Петър Тодоров, заместник-министрите Стоян Темелакиев и Кирил Ценкин . Причина за решенето е дългата неспособност на основен комисар Станимир Станев да извършва отговорностите си.

Като приоритет пред работата на Коцев министър Стоянов сложи противодействието на незаконната миграция, както и битката с пътнотранспортния травматизъм. От своя страна старши комисар Коцев благодари за доверието. Той акцентира, че е минал през всички равнища в системата на Министерство на вътрешните работи.

Коцев постъпва на работа в Министерство на вътрешните работи през 1991 година като полицай  в Столична дирекция на вътрешните работи. Работил е като контрольор в бранш „ Престъпления срещу личността и грабежи “, шеф на бранш „ Грабежи “, шеф на Четвърто РУ-СДВР, шеф на ОДМВР-Велико Търново, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. От март 2022 година до момента е шеф на ОДМВР-София.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР