Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски са

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски са
Коментари Харесай

Наградиха огнеборци, участвали в гасенето на пожара в шуменския квартал Дивдядово

Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски са наградени огнеборци, взели участие в гасенето на пожара във вилната зона над шуменския квартал "Дивдядово ", оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Наградата е за професионално осъществяване на значима служебна задача, с помощта на подхванатите бързи, точни и прецизни дейности на чиновниците към РДПБЗН- Шумен и недопускането на разпространяване на пожара към жилищни здания в квартал "Дивдядово ", във вилната зона на Шумен и естествен парк "Шуменско плато ".

58 огнеборци се борят с пожар край Шумен

"При ликвидирането на пожара, прилагайки разнообразни тактически способи за гасене, съобразени с бързо изменящите се климатични условия, не е позволено да бъдат наранени и унищожени домовете на хората в региона, или произшествия с тях, избавена е огромна част от флората и фауната на естествения парк, с десетки предпазени скотски и растителни типове ", написа още в заповедта на министър Терзийски, означават от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.

Това е самопризнание за труда и дейностите на всички чиновници на РДПБЗН- Шумен, които дадоха всичко то себе си и унищожиха пожара над Дивдядово. Още един път желая да благодаря и на всички доброволци, които участваха и помогнаха при гасенето на огъня. За следващ път потвърждаваме, че в сложни моменти сме мощни, когато сме обединени и се борим дружно.

Призовавам още веднъж жителите на региона да бъдат деликатни в пожароопасния сезон и да пазят както своето, по този начин и непознатото имущество, добавя шефът на РДПБЗН- Шумен комисар Иван Иванов, представен от пресцентъра на полицията в регионалния град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР