Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс
Коментари Харесай

Нови 44 полицейски служители се очаква да постъпят в МВР-Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи е разгласен конкурс за назначение на държавна работа в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив на 44 вакантни изпълнителски длъжности, за които се изисква наложителна първична професионална подготовка. След сполучливо прекосяване през стадиите на процедурата на работа в дирекцията ще бъдат назначени 30 служители на реда, 6 младши полицейски инспектори и 8 младши автоконтрольори.

С банкет на заявки стартира първият стадий от състезанието и неговата дълготрайност е 20 дни – от 7 март до 27 март в това число. През този интервал искащите могат да се явят в бранш „ Човешки запаси ” в постройката на дирекцията на ул. „ Княз Богориди ” 7 в Пловдив, като показват персонална карта. От чиновниците ще получат подробна информация и насоки за попълване на съответните формуляри и останалите нужни документи.

Към претендентите има условия да са с българско поданство, неосъждани, със приблизително обучение, не по-възрастни от 41 години и здравословното им положение да е уместно за работа в Министерство на вътрешните работи.

Успешно представилите се на изпитите за физическа подготовка и психотеста стигат до заключително изявление с шефа и бъдещите си началници. Очакванията на управлението на ОДМВР – Пловдив са на финала на конкурсната процедура да доближат мощно стимулирани хора, за които полицейската специалност е освен работа, само че и предопределение.

На всички претенденти пожелаваме триумф! 

Повече информация може да бъде открита на уеб страницата на МВР https://www.mvr.bg, в секция Дирекция " Човешки запаси " - Обявени състезания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР