Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков главен

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков главен
Коментари Харесай

Тодор Гребенаров е новият директор на жандармерията

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков основен комисар е назначен за шеф на Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “. Днес той беше показан пред състава от заместник-министър Емил Ганчев и и.д. основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев, предава.
Дни преди този момент Гребенаров се спрягаше като възможен основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той е приключил НВУ ”Васил Левски ”- Велико Търново. Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1995 година като полицейски контрольор в бранш “Охранителна полиция ” в ОДМВР Пловдив, поредно минава през длъжностите полицейски пълководец, шеф на бранш “Конен ескадрон и водачи на служебни кучета ”, шеф на бранш “Охрана на публичния ред ” и шеф на отдел “Охранителна полиция ” към регионалната дирекция, а през 2013 година той е назначен за шеф на ОДМВР-Пловдив. В края на същата година е назначен за шеф на Главна дирекция “Национална полиция ”, а от 2015 година досега той заема длъжността заместник-директор на основната дирекция.
 Вътрешна сигурност с нов началник, жандармерията остана без шеф " Вътрешна сигурност " с нов началник, жандармерията остана без шеф
Продължават рокадите в Министерство на вътрешните работи. Днес дирекция „ Вътрешна сигурност “ се снабди с нов началник. Това е досегашният заместител Христо Хрис...
За потвърдения си професионализъм гл. комисар Гребенаров е награждаван неведнъж с високи оценки на Министерството на вътрешните работи. Досегашният шеф гл. комисар Красимир Добрев излиза в пенсия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР